Onsdag.

Idag så vaknade jag hos Camilla kl:10.00 och då blev det duschen på en gång, usch såg gräslig ut! Men Camilla vill iinte vakna så då städade jag bort allt från igår kväll, var lite fest och film då.. Efter jag fick upp henne blev det nudel ätning och sen hemfärd för mig. Nu vill internet jävlas med för Msn vill inte funka!!
Jag äe trött som satan för jag sov bara typ 2 timmar inatt :S jaja mitt eget fel :P

Ska kolla på film nu och sen ska jag lägga mig tidigt. God Natt i förskott :)


Tisdag.

Idag blev det att jag vaknade vid 12 och jag hade jätte ont i örat för jag har legat på ett och samma hela natten för jag tog hål i det andra i går.

Ikväll blir det grillning och buzz spelaning med vännerna. blir nog en höjdar kväll :) Men innan det bli det nog att jag åker ner till farmor och klipper gräset och hälsar på kattungarna.. 
Ska nog klä på mig lite och ta och åka så jag hinner hem innan jag ska ner igen :)
Hejdå!

Måndag.

Idag vaknade jag upp av Najlas mobil ringde.. Sen kom Hugo och Cindy och slicka mig i ansiktet :P Det blev att jag och Camilla sov hos Enis och Najla i går. kolla på Beck men jag somnade i från och jag och Najla låg och prata i sömnen med varandra :) Inte vet jag vad vill prata om inte.. Det våfflor till frukost för Enis mamma laga :) Mums..
Sen på dan blev det bakning av bullar och ett hål i örat för mig :) Sn spelade vi Buzz, efter det hemfärd för mig :/

Imorgon så ska jag och några till grill och "prata", spela buzz och ha kul.
Också blir det gräsklippning hos farmor troligtvis beror på vädret.
Dags att sova. God Natt!
Camilla, Najla och Jag..

Söndag.

Hej allihopa,
idag ar jag inte hunnit gjort så mycket mer än att jag blivit medlem på denna sida:

http://www.gratissms.se/jhk9d30e27 den är jätte bra, för att man får skicka gratis sms till alla gratis :) man får hålla på och samla krediter om man vill kunna skicka många sms annas så får man 2 sms gratis varje dag.. Jag tycker i alla fall att sida var jätte bra.

Annars idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra :S. Det blir nog en film eller två och kanske om jag orkar ut och springa en sväng.
Gårdagen var väldigt bra, vi hade en väldigt trevig kväll med många skratt :D

Lördag.

Nu sitter jag och kollar lite på OS, tennis finalen. Tror faktist inte att Sverige vinner men man kan i alla fall hoppas. :)

Ikväll så kommer Anki, Bosse, Fia och Johanna och ska äta räkor, men inte ska jag äta räkor inte det är inte gott :S Det blir nog en pan pizza för mig :) Det blie lite mys och snack :P kanske blir nån film eller nått för mig och fia och johanna för orkar inte höra på allt prat..

Men nu ska jag kolla klart på tennisen :) Hejdå!

Torsdag.

Idag vaknade jag upp efter att sovit 1 och 1halv timme :S Jag, Camilla och Enis var uppe till 7 sen gick jag och Camilla och la oss. Camilla sov så klart som en stock man inte jag.. Jag och Enis satt uppe och kollade lite på tv och sen fick jag sova på golvet för att Camilla tog upp hela sägen när jag skulle lägga mig igen.. Mne jag kunde inte sova så jag duschade och sen gick jag och handlade så vi fick frukost :)

Efter jag kommit hem från Camilla så åt jag sen så förljde jag med mamma, Anki och Johanna. Vi handlade till helgen för då ska vi äta och ha det mysigt :)

Jag har helt och hållet glömmt bort och blogga på ett tag men jag hoppas att jag har kommit i gång igen.

Dags att sova. Sussa sött allihopa.

Söndag.

Dagen började med att Jocke väkte mig klockan 10.00 och sen åta jag frukost och sa hej då till Ida och Jocke för de skulle åka hem igen till Falun. Efter det så svängde jag och Malin ner på marknaden. Jag handlade en t-shirt där det stod: "Jag är inte dum det blir bara fel när jag tänker". Haha jag tyckte det var så kul så :P Jag köpte också lite godis och strumpor. Jag och Malin försökte få upp såna här bollar i sån här apparat, men det gick inte så bra för oss :S.. Sen cyklade vi upp och vi stannade till på Eseras och köpte pizza för jag var hungrig :P så jag köpte en: Nummer 17, barn!.. Sen satt vi på Malins altan och åt och pratade lite minnen :).

Sen åkte jag till farmor och skulle klippa gräset men så klart gick gräsklipparen sönder efter typ hälften så pappa fick komma och hjälpa till, och då gick den i gång så klart! Men gräset blev i alla fall klippt och jag blev rikare :) Jag ska passa farmors katter också i början av veckan. Ååå kattungarna är ju såå söt!!

Nu är det dags att sova lite. God Natt!


Lördag.

Det blev inget med att äta med farmor eller klippa gräset åt henne heller. Hon var borta och hälsade på nån, jag har ingen aning om vem det var :P.. Men det blev pizza för mig och pappa i alla fall. Måste unna sig lite i bland bara inte för ofta! XD

Nu tror jag att jag ska beställa löshår men jag ska inte göra det i sömnen som fia gjorde :P nejnej jag gör det när jag är vaken! :)

Jag hoppas att Jocke inte snarkar i natt så jag kan sova lite! men det tror jag att jag kan så ska lägga mig om nån timme så. God Natt!


Lördag.

Idag så har jag inte gjort så mycket. Det blev att jag sov till 11.00 sen så har jag bara latat mig :) faktist har jag inte gjort något alls :S. Nu kollar jag på Grey´s Anatomy serien sesång 3.. Den är sååå bra!!. Sen ska jag kankse kolla på nån film eller kolla på DH 3 :) den är också bra har jag hört!

Ikväll ska jag och pappa åka ner till faarmor och kankse köpa pizza och bjuda henne på.. Också ska klippa hennes gräsmatta, så den blir fin igen.
Nu ska jag kolla klart på serien!
Hejdå!


Fredag.

Idag har jga jobbat mellan klockan: 15.00 och 21.30 jag hjälpte till på ett bröllop sen stod jag i disken. Det var en väldigt fin och god (:P) bröllopstårta.. Jag kanske åt nån bit för mycket menmen :)
det var troligt vis en av de sista dagarna jag jobbade denna sommar men det kanske blir nåt mer helgen innan skolan börjar men det känns ändå roligt och skönt att kunna ha ett sommarlov som är i alla fall 2 veckor.. Som längst har jag varit ledig 4 dagar irad under hela sommarlovet. Jag ska inte klaga i alla fall inte när man får lönebeskedet :)

hoppas jag kan sova nu för i rummet intill så ligger någon och snarkar tror att det är Jocke men ska inte pecka ut någon. Ida (syrran) och Jocke är hemma nu i nån dag sen ska de tillbaka till falun för de har flyttat dit nu. Det är Jocke som snarkar det är jag säker på nu :P

Menmen måste försöka sova endå.. God Natt! 

Torsdag.

Hej, idag har det varit den längsta dagen denna vecka eftersom det är torsdag :)

Idag har jag i alla fall varit med Johanna, Jessica, Fia, mamma och Anki. Vi var på Mobackes och handlade lite blommor sen så fikade vi där på lillak´s café. Det blev en kladdkaka för mig och den var alldeles för söt tyckte jag..
Sen åkte jag,Jessica, Fia och Johanna ner på stan en säng inköpen för mig blev en ny parfym och ett par Björn Borg trosor.

Nu är det dags att sova för mig för jag ska jobba i morgon, men det nog sista dagen för sommaren eftersom jag ville vara ledig någon vecka innan skolan börjar så jag orkar med den. Jag börjar tre och jag ska jobba på ett bröllop, men det bli nog att jag hjälper till med bröllopstråtan och lite med maten sen så tror jag att jag ställer mig i disken :)

Så jag säger god natt nu och jag hoppas att alla ska sova gott..

Onsdag.

Idag har det varit en riktig slapp dag :) Jag har inte något speciellt alls. Men nu håller jga på och ladda hem lite musik till pappa som han kan ha när han snickrar, vi ska göra om altanen.

Imorgon fyller Johanna år och då ska man väl dit och grattulera henne och hon ska väl få en lite present också :P, det är hon värd om hon har orkat levt i 17 år ;) Så till henne då!:

GRATTIS GRATTIS!!

Snart blir det lite mat. det ska bli kyckling med ris, gott gott!
Ha det bra!

Valbo.

Idag har jag och mamma och pappa varit till valbo och shoppat. Jag hittade:
- Svarta pumps, från Wedins
- Tre linnen, från Where It (stavas?)
 - Stor väska, från Wedins
 - Bh, från Hm
 - Jeans, från Gina Tricot
 - Två hyllor, från Ikea
 - Vas med blommor, från Ikea
 Jag tror det var allt jag hittade, men det blev en hel del till slut :D

Ikväll hade vi det första träningen innomhus sen avslutningen med innebandy, men det var en otrolig liten sal. Vi var på gamla hemre skolan, man får väl endå inte klaga man fick i alla fall spela lite med boll och klubba. Annars så är man väl värdiglös när innebandy sesongen börjar igen ;)

Nu är det dags att sova så God natt!


Måndag.

Idag har det varit en vanlig dag, så jag har jobbat mellan 10.00 och 16.00. Också skärde jag mig på stålull och det var inte skönt! när jag slutade så träffade jag Camilla på videohallen så vi hyrde ett spel och åkte hem till Enis och spelade.. Sen kom Najla hem så hon var också med. Det gick väl inte så jätte bra för mig men men det hade jag inte räknat med heller :)

Imorgon så ska jag åka med mamma och pappa till Valbo och shoppa loss! Det är inget speciellt jag behöver men det blir alltid alldeles för mycket. Vi får se om jag hittar några fynd.
Men nu ska jag sova så jag orkar upp och handla!
God Natt..

Tråk dag :/

Idagen:
- Vakna av att katten skriker :/
- Städa
- Sova
Jajamen så jag har inte gjort så mycket idag. Men jag har tänkt att jag ska försöka blogga lite nu när jag har en ny data och kan sitta var som helst att skriva, nästan i alla fall. 
Imorgon så ska jag jobba igen, blir mellan 9-15 tror jag :) har jobbat ganska mycket i sommar så jag har lagt mycket pengar på datorn annars så ska jag väl spendera mina andra pengar på kläder och annat på tisdag eller onsdag när jag, mamma och pappa ska till Valbo..
Så vi får väl se om jag har tid och lust att fortsätta blogga men jag hoppas att jag kan ta tag i det nu!


RSS 2.0