Torsdag 29:e April

Nu är jag rikitgt trött efter bara ett få timmars sömn inatt, men de var de värt!

Dagen började perfekt men fortsatte inte lika bra, jag hade inte fått någon info om att vi hade engelska NP på morgon, jag var säker på att de var på eftermiddagen! Jag åkte upp till Heden och fick där veta att jag skulle vara på Torsberg och göra NPet. Kom 20 minuter försent till de, men de gick bra ändå och nu är de gjort. Nu har jag bara lyssnings delen kvar på Engelska B NP. Ska bli skönt när kursen är gjord, engelska är inte precis mitt starka ämne, jag har funderat på att hoppa av kursen flera gånger eftersom den är frivillig för mig. Men jag har tänkt igenom de och förstått att de är bra att ha kursen om man ska plugga vidare i livet! Så snart är den gjord och då slipper jag den, skönt.

Jag fick ett nagellack av bästaste Frida igår, som ska få mig att sluta bita på naglarna (jag vet jag skulle ha slutat med de för länge sen, men den dåliga vanan sitter fortfarande i). Den funkar riktigt bra, jag har inte bitit på naglarna sen igår morse! Längsta någonsin tror jag. Men de smakar ju skit av nagallacket så de är bäst om man låter bli ^^.

Inatt ska jag sova i min säng igen, ska bli skönt men hade hellre sovit någon annanstans..
Men jag får ju iaf sällskap av katten!

Ikväll blir de lite svenska plugg sen sova tidigt, är helt slut!


Tisdag 27.4

Nu har ännu en dag gått.
Inget speciellt har hänt, skolan (där vi var 6 i klassen av 14 st där). Gjorde hallonfromage, och proppade i sig massa onyttigt!
Vi slutade ganska tidigt eftersom de inte var några där nästan. Slutade vi 13.30, en riktig halvdag igen ^^
Kom hem och tog en powerwalk på 45 minuter, rikitgt skönt att få komma ut och röra på sig!

Efter promenaden har de inte hänt så mycket fasnade framför datan och där sitter jag än, suck borde verkligen hitta på något annat, men de finns ju inte så mycket att göra så här långt bort i skogen som jag bor!

Kvar ikväll är:
- Duscha
- Packa
- Sova
(Y)


Herregud!

HAHAHAHAHAHAHA!
Jag tror jag dör av skratt!

jag har kollat på en massa gamla bilder på mig och syrran sen vi var jätte liten!
Vi hittade massa bilder från utlandet och på gamla kompisar som man hade när man var 8-10 år!

Och att man inte kommer ihåg att man gjort alla saker!
Vi hittade en bild på mig och syrran när vi hade sminkat oss som katten och stod och lekte katten hos farmor, herregud! kul att se nu men förstår inte hur man kunde få för sig att göra nått sånt då!

Vi hittade också en bild sen förra gången jag var på plathanias (dit jag ska om 17 dagar med Frida). Där en servitör lyfte upp mig och mamma så klart knäppte kort!

Dålig kvalitet, men syns lite!

Gud vad liten jag var där!

Får hoppas att den här Kreta resan inte slutar så där.. HAHA!


Mat

Jag har suttit och funderat lite, är inte mat lite överskattat?, varför ska man äta?, borde de inte vara enklare om man kunde ta ett piller eller något så var man mätt sen?
Undra hur många år av sitt liv man sitter vi matbordet egentligen.. Måste nog vara ett antal!
Visst ska man också äta mat för att få "smakupplevelsen" av den. Men ändå kan man inte äta någon gång ibland och annas gå på nått piller. När man känner för att äta kan man ju göra de!
Men ibland kan, iaf jag, känna att man inte "orkar" äta fast man är hungrig. Känns som de bara tar upp massa onödigt bortkastat tid!
Personer hittar ju på piller om allt möjlig så varför skulle de inte kunna göra sånna här piller då?

De är inte att jag säger att folk ska sluta äta!, för de gör ju alla för att överleva, men ändå tänk vad mycket tid man kastar bort genom att sitta vid matbordet när man kunnat gjort en massa annat skoj!

Jag tycker iaf allt man skulle uppfinna ett sånt piller, inte för att gå ner i vikt eller banta eller så, men för att bara slippa äta ^^.

"äta bör man annars dör man, äta gör man ändå dör man"


Då var de måndag igen!

Måndag och en lång skolvecka väntar. Inget jag ser fram imot egentligen men de är väll bara att "bita i de sura äpplet" och ta en dag i taget!



Nu blir de lite plugg innan duschen och sova..


Ännu en meningslös dag!

Idag har verkligen varit en meningslös dag, ännu en dag utan ljudet av ditt hjärta..
Varje dag utan ditt hjärta är meningslösa.



Jag sov bort hela den hära dagen för att ta igen att jag inte fick någon sovmorgon igår, då jag klev upp 6 för att åka på hundutställning i Högbo.


Vi var på hundutställning med denna lilla busen, inte för att hon är så här liten längre! Hon är stor nu!
Jag vaknade inte förräns 14, men låg ändå lvar i sängen ända tills 16. Då kändes de som jag borde kliva upp för jga började få ont i rumpan efter ha legat så länge. De var inte för att jag somnade sent igår jag sov innan klockan 1 men de var de timmarna från igår jag måsta ta igen!
Ikväll har jag inte heller något inplanerat, jag hatar att ha tomma kvällar, jag vet inte hur jag ska fördriva dem! De ända jag gjort idag är att plockat lite bland saker men jag har inget att städa så de var bara ännu en meningslös sak som jag gjorde för att fördriva tiden!
Känns så jäkla surt att bo så här långt bort som jag gör från stan, för på stan finns de alltid saker man kan göra, finns alltid folk att umgås med, de finns de inte här..


De ända jag vill göra nu är att höra ljudet av ditt hjärta.


Twilight

Ni kanske vet vid de är laget att jag älskar allt sm har med Twillight att göra, böckerna, filmerna, allt!
Därför tänkte jag ägna de här inlägget till enbart Twilight!
Ni kanske tror att jag är besatt, och jag kanske är de också ;)

Böckerna:
"Om jag kunde drömma"
"När jag hör din röst"
"Ljudet av ditt hjärta"
"Så länge vi båda andas"


Böckerna, med de engelska namnen.

Filmerna heter lika osm de engelska böckerna, tredje filmen som är påväg nu kommer 30 juni.









Älskar bilderna!
Ni får ursäkta för mitt beroende och tjat, men aa..



Borlänge!

Hoppas ni inte har varit ute idag! För idag har jag övningskört till och från Bolänge.
Gick rikitgt bra, de börjar äntligen ta sig med allt körande.

Vi var i Bolänge idag för vi skulle kolla på en bil. Jag är inte duktig alls på bilmärken och modeller, men efter man hört de av försäljaren och pappa hela dagen har jag kommit undifund med att de var en toyota tocson, vi kollade på. De var mörkblå, den var inte helt ny utan den var från 2007, men hde inte gått nå långt. Vi skulle inte ha en ny bil igen för de sjunker i värdet så fort, den här bilen hade sjunkit nästan hälften i värdet sedan den var ny.

Vi provkörde och pratade och väntade och pratade lite till, och de slutade med att vi kom från Bolänge med en till bil!
Så äntligen kan vi skrota våran lilla skrutt golf, för nu har vi två stora bilar istället!


Bild från google, men så ser ialla fall bilen ut! 




Jag vet de är sorligt, man jag har läst ut "så länge vi båda andas", så vad ska jag göra nu när jag läst ut alla Twilight bökerna!? Jag kanske ska läsa de igen..
Saknar de redan, usch jag älskar verkligen de där böckerna!




Skit också!

jag har ett presentkort på HM, men eftersom jag inte är på en HM-affär så ofta, för de inte finns i lilla Bollnäs tänkte jag beställa något på internet för de men de gick inte! Jag ringde kundtjänst och de sa att de inte gick att använda presentkort på hemsidan, nu blev jag irriterade, de finns så mycket fint jag vill ha därifrån ju!



Lite av alla saker som lockar från HM!



Jag solade också idag, därför alla fräcknar..
Ikväll blir de mys tillsammans med Svenska NP häftet och Alkoholsfull alkohol hantering häftet, mysigt? Nja inte speciellt.

Imorgon blir de Stockholm med klassen för att gå på Gastronord, stor matmässa. Skulle nästan hellre stanna hemma, men de kan u bli intressant också? Eller inte..

Nu blir de plugg eller tv, tvn drar nog lite mer ;)


New hair!

Jag gjorde nått nyttigt idag i alla fall, jag har precis färgat håret!
Jag tror de är första gången jag färgar håret och blir nöjd med resultatet, annars brukar de jämt nästan bli svart!


Resultatet ^^



Fast jag har gjort annat nyttigt idag också, jag har varit hos farmor och hjälpt henne tillsammans med pappa att rensa ur ett garage, så där står nu min bil och väntar på att de ska bli december så jag får körkort!
De är ingen ny bil precis men den är helt okej, den är lika gammal om mig, född 1992 ;)
De är farmors gamla bil som jag ska få efter hon har köpt en ny! En helt perfekt förstabil enligt mig. Fråga mig inte om bilmärke och liknande, den är liten och röd!

Så nu vill jag fylla 18, för att kunna ta mig dit jag vill utan problem!

Ha en bra söndagskväll allihop! För imorgon börjar skolan/jobbet igen..




Jag börjar bli orolig..

Jag börjar bli lite oroligt om hur de kommer gå med min och Fridas resa till Kreta, de jävlans askmolnet från vulkanen på Island verkar inte ge sig! Nu på nyheterna säger de att de inte kommer mindre aska ur vulkanen utan mer.. Askan kommer ligga kvar i alla fall lika mycket till på måndag, men om man har riktig otur kan de ligga kvar upp mot ett år. Förra gången de hände något liknande var de 1810, och då fanns de inga flyplan.
Experterna säger om inte askan försvinner inom 2 veckor så flygen kan börja gå igen kommer alla flygbolag gå i konkurs.
Vi kommer behöva börja leva som på 60-talet, eftersom exempel snittblommor, kryddor och mode kommer inte kunna inporteras från Asien..
Jag VILL INTE leva som på 60-talet!

Aaja, jag får hoppas att askan försvinner någon gång, för jag ska fan med Frida till Kreta!! Så är de bara!





Grattis morfar!

Nu ska jag iväg till min morfar och fira honom för han fyller år idag.
Jag har ingen aning om hur mycket han fyller men jag tror de är 68 eller något liknande!

GRATTIS IAF!


Skola på eftermiddag/kväll :S

Idag har vi kvällsöppet på skolan, i restaurangen. Känns inte så kul att vara på skolan mellan 13-21, men de som är bra med de är väll att man får en rejäl sovmorgon ^^.

Men ska åka till skolan lite före innan vi börjar för jag ska hinna gå till syon och skicka in anmälan till högskolan, sista anmälningsdag är imorgon så får riktigt hoppas att han är där idag! Annars sitter jag i skiten!

Men nu bär de av till skolan!

Hoppas alla får en härlig dag!
De ser ut som de är sista dagen nu med de vackra vädret, för imorgon skulle de vara molningt hela dagen.. Så njut av de vackra vädret nu, för imorgon kan de vara försent.



God morgon!

God morgon världen!
Hoppas har sovit bra, för de har jag!

Nu bär de av till skolan!

Hoppas alla får en fin dag i solen, jag har börjat få riktga vårkänslor nu, hoppas bara de håller i sig!


Jäkla förkylning!

Nu har jag dragit på mig en förkylning också! Har legat i sängen nästan hela dagen!
Har fått hosta och täpt näsan, så nu blir de inge fystest för mig imorgon heller..
Tur att jag har trevlig sällskap i sängen av katten och mobilen ^-^

Jag får väll ta de lungt ett tag framöver nu så jag hinner bli frisk innan jag åker till Kreta, jag vill ju inte vara sjuk då heller!

Nu vill jag bli frisk, jag hatar att vara sjuk!


Aldrig mer!

Jag ska aldrig mer göra högskoleprovet!
När man satt där också gjorde de så gick de jätte bra, trodde jag iaf!
Sen när man rättar de, så har de gått skit, så onödigt!

Nu har jag iaf gjort de så nu håller de i 5 år, så nu ska jag aldrig mer göra de!

USCH!


HSP..

Imorgon ska jag göra HSP (högskoleprovet), kommer inte gå bra, men de vikitgast är väll att man har gjort de?.
De blir en lång, tråkig och jobbig dag!, Ska vara på Torsberg kl. 08.20 för att legitimera mig och få information, sen är de prov mellan 09.00-16.00.
Jag började bli lite nervös när jag kollade på studera.nu om högskoleprovet, de stod att man skulle få en påminnelse om att man skulle göra provet ungefär en vecka i förväg, och jag har inte fått nått! Men de ska nog gå ändå, jag har ju lapp på att jag har betalat så de MÅSTE funka!



Önska mig lycka till!


Shopping i Valbo!

Idag eller nu är de i går men ialla fall var jag med Malin i Valbo, Hittade lite smått och gott fram för allt till Kreta!


Klänning från gina tricot
Solpunder från HM
Mascara från HM
Foundation från HM


Bikini från HM




Nu längtar jag verkligen till Kreta! Jag vill bara bort från de här skit landet, och ha roligt en vecka, de behöver jag nu!
34 dagar kvar nu!


Puh!

Nu är äntligen ALLT fixat till både balen och studenten!
Idag har jag varit på stan med mamma och uträttat en massa. Först var vi hos Polisen och ordnade nytt pass till Kreta, inte långt kvar nu! Sen var vi på guldfynd och inhandlade alla balsmycken, smyckena gick på över 700:- men de är väll de pris man får räkna med. Jag köpte armband med matchande örhängen, en stor ring + örhängen som jag ska ha i alla andra hålen..


Balsmyckerna

Efter guldfynd blev de BF för att hitta studentskor, hittade ett par, men de var för hög klack, jag skulle aldrig orka gå i de en hel dag! Så jag hittade dessa istället:


Studentskor

Sedan blev de ett stopp på Såfin, där hittade jag två klänningar till de varma sommarkvällarna och Kreta!


Svart klänning med axelpuffar, figursydd som går nedanför rumpan.


Enkel ljusblå tight klänning.

Nu när jag ändå håller på och visar massa bilder på kläder ska jag visa er mina balskor!


Balskor

Innan jag åkte hem så han jag också med en solning, de var behövligt är lika vit som ett lik efter vintern!



När jag kom hem så fixade jag lite mat åt mig och pappa, sen har jag varit så duktig så jag har städat mitt "sminkbord"!



Ja, jag vet jag har för mycket grejjor, men jag vet inte var jag ska göra av allt!
Alla smycken är på en annan fullpackad hylla!
Så någon dag ska jag väll ta ork till att rensa och packa ner vardaglig smink i en box, fest smink i en annan och så.. Men de får bli en annan dag för nu ska jag slänga mig en i nybäddad säng och lata mig hela kvällen!


Frankenstein?, nej de är min pappa..

Isöndags var jag med Malin hela kvällen, utan mobil, för den hade dött.
På måndags morgonen ringde mamma och frågade varför jag inte haft mobilen på så jag förklarade jag. Då fick jag veta att min pappa låg i hudik på sjukhuset för operation, han hade varit i Gävle hela natten. Han skulle operera sig för han hade ramlat när han hade varit ute och cyklat med våran hund. Hans armbåge var nästan krossad också hade han en massa stora skrapsår i andsiktet, benen, armarna och händerna.



Pappa

Hoppas alla får en bra dag, och om ni ska cykla i de fina vädret, använd hjälm! ;)


Hönan agda!

Mina dag har set ut så här: dömning, dömning och lite mer dömning!
Jag har dömt innebandy tuneringen "hönan agda" tillsammans med Vigge, PH och Danne.
De var rikitgt drygt ett tag eller ganska länge, och de var skönt när de var klart! Jag dömde tillsammans med PH, 12 matchen. Men de var bara 10-15 minuter långa.
Får säga grattis till Grandbergsskolan som vann tunderingen, eller en klass där, men jag vet inte vilken.

Igår ordnade jag även skjus till balen, känns skönt att ha de fixat!
Nu är de bara studentskor och balsmycken kvar!

Ikväll kommer min syster hem från Göteborg för att stanna över Påsk! Vi ska hämta henne vid tåget vid 22.10.

Jag vill inte kolla i min almanacka längre för där har jag skrivit upp allt jag måste göra under påsklovet och de är inte lite gejjor! Hoppas de går fort så jag också får lite lov!

Hoppas alla får en trevlig skörtorsdagskväll!



RSS 2.0