Om jag kunde drömma!

"Om jag kunde drömma" måste vara en av världens bästa böcker någonsin! :O
Jag har lyckats läsa ut boken på 416 sidor på 3 dagar! När jag hade börjat läsa var det allvarligt omöljig att sluta!
"Om jag kunde drömma" är första av fyra böcker i Twilight serien. Nu ska jag köpa/låna andra boken och se om den är lika bra som första! De hoppas jag verkligen på.



Nu sitter jag bara och funderar vad jag ska göra resten av kvällen när jag inte har någon bok..


Ursäkta!

Ursäkta att jag inte har bloggat på några dagar men jag har haft massa annat för mig!

Igår var jag tillsammans med några ur klassen + nästan hela 2:an på ÅRETS KOCK!
De var jätte kul att se hur bra de jobbade och hur skickliga de verkligen var!

På vägen ner i bussen satt jag och Frida med en högsta volym i hörlurarna, och satt och sjöng i en varsin plastsked. Jag är inte förvånad om någon har hörselskada efter att ha åkt buss med oss!
När vi kom ner märkte jag att jag hade glömt min biljett hemma! :O Men som tur var hade de ingen kontroll så jag kunde gå in ändå!
Precis allt, utan lunchen, var gratis där inne. Lunchen kostade 100:- men de var tillagade av förra årets kock, Victor. Lunchen bestod av torsk med vinter grönsaker och citron cream freach, riktigt gott!
Vi provsmakade också olika ostar och smörer, tillsammans med olika goda bröd. De fanns även en kaffe bar där inne, så de var bara och gå fram och säga vad man ville ha ex: latte, cappuccino också fick man de gratis nygjord i handen! Jag och Frida tog en varsin latte, och i den hade de gjort "hjärtmönster" i, de såg riktigt skickligt ut!

Latte! :D

Innan årets kock skulle utses så var de en liten tävlig mellan tidigare års årets kockar. De skulle hitta på en egen smak av cream freach. De var Tommy, Tom och Victor som tävlade. Jag och några till ur vår buss stod längst fram och fick provsmaka deras resultat. Sen ville de ha upp någon ur publiken som skulle avgöra vem som vann och då skickade vi upp Ville, för han är inte blyg på nått sätt. Han ansåg att Victors var godast så han vann!
Tommy som var årets kock 2007 kastade ut sin kockmössa i publiken, som jag sen fick med mig hem! De är lite för stor, men ett bra minne av dagen!

Gustav Trädgårdh vann titeln årets kock 2010 och när pogrammet årets kock visades på svt1 i går kväll var jag och Frida med!
Så nu är man ju nästan kändis! ;)

Vi drak och åt hela dagen kändes de som men ändå var jag hungrig när jag satte mig på bussen!

Så på vägen hem stannade vi på donken och åt innan vi åkte hemåt, vi kom hem vid cirka halv nio på kvällen och då var man bra slut i kroppen!

Ett stor plus med dagen var att jag hann läsa ungefär 140 sidor i min bok, "Om jag kunde drömma", den första Twillight boken!


Ang. förra inlägget!

Är de någon som har nått tips på någon god te sort, vill ha en massa tips så jag får prova! ;)


Narkoman?

Kan man bli beroende av te?
Jag har ju bara drukigt ett par dagar men ändå känns de som om jag inte kan vara utan.
de är skönt att få nått varmt i halsen när de gör ont och varje gång de börjar göra ont nu så går jag ner och gör mig en kopp te, brukar bli en 6-7 koppar per dag!
Jag har förälskat mig i forest fruit med lite mjölk ;)

Men jag vill gärna våga mig på att prova andra smaker, men jag är för feg.
Jag provade faktiskt svartvinbärs smak, de var också rikitgt gott tillsammans med mjölk!

Eftersom de finns en massa te smaker på skolan, så får de vara där jag provar de, och eftersom de har ett bra system där att man betalar 50:- per tremin också får man dricka så mycket kaffe och te men vill! fast man får ju göra de själv men de finns både vattenkokare och kaffekokare som vi elever använder. de blir mycket billigare på de viset för oss elever annas så kostar ju en kopp kaffe 8:- på caféet. Inte för att de är så farligt men om man vill dricka ett par koppar per dag på skolan så rinner pengarna iväg ganska fort!


Massa te smaker jag vill testa! ;)

Och de bästa av allt är att jag inte drukit kaffe på flera dagar!! :D
Nu är de bara att försöka hålla de och inte frästas av kaffe lukten!




Trött!

Igår kväll/natt var jag hos Johan och kollade på film blev, The ugly truth (som inte jag alls hände med i för vi låg och pratade genom hela filmen) och 2012. Jag var när att somna många gånger innan jag gick hemåt vid halv 5 på natten. De var riktigt kul! :)
Jag somnade nästan på engång när jag kom hem.
Imorse vaknade jag vid 10 men jag låg och drog mig ett tag först inna jag tog mig kraft att kliva upp.
Restan av dagen så har jag städat, städat och städat! De var verkligen behövligt! Har också bäddat rent i sängen så ikväll blir de skönt att sova i en nybäddad säng! ;) 

Kväll blir de att sova tidigt eftersom jag inte sov så många timmar inatt, och imorgon är de ju skola igen och då måsta men vara utvilad! Imorgon har jag också prov i dryckeskundsap, inte bra för jag har helt glömt bort de, så jag har inte hunnit plugga nått än, så de får bli råplugga ikväll istället :)

Så nu är de bäst att jag börjar plugga då!!


Right now.

Just nu ligger jag rakt upp och ner i sängen, slut i kroppen.

Idag har jag varit med min tjejer F14 till Söderhamn och spelat match. De var gryma som vanlig. De är fortfarande obesegrade under denna säsong eftersom de vann med 0-7 idag! Man blir stolt vaje gång de spelar så bra som de gör! Måste även tillägga att våra"extra" målvakter, alltså inte vår vanlige målvaket. De som var målvakt idag var Emma B i första perioden, Agnes i andra, Anna i tredje. Alla ni var jätte duktigt, innan sa ni bara att ni kommer släppa in bollar med de stod ju 0-7 i slutet så ni släppte inte in nå mål alls!

Ikväll så ska jag nog övningsköra ner till Hemköp med pappa och inhandla glass och te! De behövs ;)
Så se upp på vägarna mellan Finnfara och Hemköp :P


Ända teet hittis som jag tycker om, tillsammans med en skvätt mjölk! ;)


Mums!




Imorgon ska jag unna mig en välförkänt? sovmorgon!



The best..

..of Maria!

Min musiksmak just nu..





Vad tycks? ;)


Förjävligt!

Förkylning blir bara värre och värre, när jag vaknade i morse så mådde jag pyton! Hade så ont i halsen hela morgonen så jag kunde inte äta! Så jag drack te, fast jag hatar te.. Men eftersom jag typ har left på te idag, drickit 5 koppar. De är konstigt att jag börjar tycka de är gott också. Vilda bär te med en skvätt mjölk i, är mummsigt!
Men nu har mitt te tagit slut så nu kommer jag ha skit ont i halsen hela kvällen och jag vill inte tänka på hur jag kommer må imorgon bitti.. De är alltid värst på morgonen ju!


..och fråga mig inte vad jag har för hårfjong på sida. har inte orkat fixat mig idag, de kan jag inte när jag mår dåligt!



Ang.

Angående om mobiluppladdingen, de blev tydligen bara stora bokstäver, men jag ska försöka fixa de tills nästa gång :)
De var faktiskt effektivt att lägg upp inlägg genom mobilen, och eftersom jag skriver på ett "tangentbord" på mobilen också så går de ganska så fort att skriva där också.





Vi hade en uppgift i religion om att vi skulle hitta en låt med religös handling och förklara varför vi tyckte den hade religös handling jag valde denna:



Personligen tycker jag den är väldigt bra, och visst har den en liten religös handling?, de tycker jag iaf.


mobiluppladdning

JA NU SKA JAG TESTA HUR DE GÅR OCH LADDA UPP TEXT TILL BLOGGEN MED MOBILEN :) NU SITTER JAG PÅ BUSSEN HEM EFTER EN HELDAG I SKOLAN, JAG GICK MELLAN 8-16 KÄNNS TUNGT MED LÅNGA DAGAR MEN MAN FÅR TÄNKA ATT DE BARA ÄR EN TERMIN KVAR! JAG KAN FORTFARANDE INTE RIKTIGT FATTA ATT JAG SNART SKA TA STUDENTEN! :D AAJA, JAG HAR EN STUND TILL FRAMFÖR MIG PÅ BUSSEN MEN NÄR JAG KOMMER HEM SKA JAG IAF. ÄTA! JAG ÄR JÄTTE HUNGRIG! :) MEN HA DE BRA SÅ LÄNGE, PUSS Å KRAM! <3

Börjar smått..

.. att lägga ut lite bilder efter resan.


Vi hade små bråk, haha, måste tillägga att den arga mannen i bakrunden inte är nykter!


jag saknar de som fan!, när man inte kunde sova var de alltid någon som satt uppe och kollar på film som man kunde halvsova med. jag var på väg upp på söndagskvällen för jag inte kunde sova men då kom jag på att jag var hemma igen så då var de ingen man kunde gå och kolla på film med, de sög!


Måste avsluta med en film solnedgång!



Jag måste tillägga att jag har gjort klart en av mina engelska uppgifter, så nu är jag stolt! :D


Home Sweet Home.

Nu är jag åter hemma i lilla Bollnäs igen!
Jag har haft en jätte rolig tid med allihop uppe i Vemdalen!

Mer bilder kommer senare.

Jag och Frida lyckades också få vår APU på vemdalsskalets fjällhotell, så om 3 veckor åker jag tillbaka dit för att stanna i 5 veckor! Jag längtar redan!


Bild från backen i Vemdalen


vemdalen ;)

Lite små bilder sen våra 3 dagar är! :)


Söndag, Jocke lyckades få ett ägg i huvudet, efter ett trolleritrick ;)



Måndag, Johan på spel


Måndag, Enis


Måndag, på väg till backen, Smålänning, Johan och Enis


Måndag, gänget på berget :)


Måndag, Mattias obs..


Måndag, utsikten från backen


Måndag, Enis hoppar


Måndag, Enis en av alla gånger han rammlade


Måndag, mattias och Smålänning


Måndag, Smålänning och Enis


Måndag, Jocke och Josse

De kommer fler bilder snart, hoppas ni har de bra där hemma, vi har de toppen här!






Nu blir de abslout...

..sista inlägget innan imorgon, då jag åker till Vemdalen!
Jag hoppas verkligen att denna väder prognos stämmer för då blir de ju jätte härligt! :)
http://www.yr.no/sted/Sverige/Jämtland/Vemdalen/langtidsvarsel.html

Men de bästa vädret i fjällen är ju när de är -3 grader och stålande sol!, Men man får väll vara nöjd om man överlever kylan ;P

Ha de bäst här hemma i skolan och jobb etc. så äker jag och har roligt nu! :D

P.S Ni kanske upptäckte den nya designen igen, bara som en påminnelse att jag är fjällen!


Akta er i backen!

För här kommer Jag! :D
Imorgon bär de av till Vemdalen i en hel vacka tillsammans med: Josefin Lundgren, Enis Muharemi, Mattias Johansson, Jocke gustafsson och Christian Smålänning.
Vi hoppas på att vi inte kommer hem med något gips eller liknande!


Vemdalen

Inom den röda pricken ska vi nog bo ;)

Nu ska jag packa klart mina alla väskor!

Vi hörs om en vecka, om jag inte på någon mirakulöst sett fixar internet där uppe ;)

Så ha så kul i skolan, medans jag har de kul i fjällen!

"vi drar till fjällen, fest hela kvällen"



New design

Men kolla vad jag har lyckade med!, som Malin har lyckads med!
Ny sida, nya tag! :D


Gullet!

Tittade lite gamla bilder sen Mila var valp



de är från första kvällen hon var här hemma hos oss, världens sötaste va? :)


Spikmattan

Jag har precis tillbringat en timme på spikmattan :)


Min rygg just nu.


APU

Jaha, tack storhogna att ni hör av er.. eller inte!
Ne nu skiter jag och Frida i storhogna och siktar på tällberg och dalecarlia istället, verkar som ett jätte mysigt stället, där de verkligen finns allt. Allt från spa till hotell och konferans :)
Jag ringde dit ikväll, för Frida har en väldig telefon fobi, att prata med folk i telefon. Jag pratade med en trevlig tjej i receptionen, men den som hade hand om APU elever var inte där för tillfället, så jag skulle återkomma imorgon, och de ska jag!
Vi ska ha APU mellan veckorna 6-10 eller egenligen mellan 6-11 med en valfi vecka ledigt för sportlov, men då tyckte både jag och Frida att de var skönast att ha den sista veckan!


Idag har jag i alla fall varit ner på stan med mamma, vi åkte först till sömerskan som ska sy in min balklänning, och hon sa att hon kunde göra de och mäte och nålade lite. Nu känns de verkligen att de är nära!, när jag stod där i balklänningen och kollade in i spelgeln, jag längtar, tror jag! ;)
Sen bar de ner till stan och jag införskaffade mig en Lindbergs mössa, verkligen behövligt!
Sen en sväng ut på dollar store, där jag handlade liten inför fjällen, godis och gott.
Dagen avslutades på Max, med ett frisco mål :D

Nu ska jag nog snart börja lägga fram lite kläder som jag ska ha med till fjällen så jag inte kommer på de på lördags kvällen!


100107

Erkänn de låter konstigt med de datumet.. låter mycket bättre med ex: 091123.
aaja, idag har de inte hänt så mycket alls. Riktigt tråkig dag i allmänhet!

Imorgon så bär de troligtvis av till sömerskan som ska sy in min balklänning! :)
Jag både längtar och fruktar att sluta skolan, ta studenten och gå på balen!
De kommer bli jäkligt kul och skönt att göra allt, men man vet ju aldrig hur livet fortsätter, tänk om jag inte kommer in på någon hörskola/universitet, eller inte får nå jobb. Vad ska man göra då? Nu när man går i skolan vet man alltid vad man ska göra när man vaknar på morgonen!
men får ta ett mycket större ansvar, som jag därimot läntar till att göra. Men jag vet inte om man klarar av allt som framtiden innebär. Men de är väll bara att inse att man måste klara av de, de går ju inte annars så.

Jag skulle plugga klart engelska uppgiften som vi fick före jul, men typiskt mig så hade jag alla papper men inte de jag behövde! Jag hoppas att jag får tag i någon som har de som jag kan kopiera de av så jag kan göra uppgiften!

Snart ska jag sova, ligger redan under täcket i värmen! :)


R.I.P?

Jag har lämnat in min mobil på servic idag, servic gubben försökte med att för att fixa problemet, som är att de inte går att skicka sms.. Allt annat kan jag göra på den men inte skicka sms! Lite frustrerande att de är precis den funktionen som har gått sönder, den man använder mest!
Gubben, eller aa killen kan man väll säga, försökte att uppdatara mjukmassan, och fråga mig inte vad de betyder, men han verkade kunna de.. Men de funkade ändå inte!
Så nu har den åkt in på "laggning", hoppas den kommer tillbaka levande. Eftersom den bara är ett halvår, så tycker jag den borde hålla lite längre ialla fall. Man ska väll inte behöva köpa en ny mobil efter ett halvår heller!?
Min gamla samsung funkar ju fortfarande så den har jag som backup nu.
Tråkigt att man inte kunda ha med mobilen/nymobilen upp till fjällen, den har mycket bättre kamera än den gamla, så nu blir de att släpa med kameran till backen varje dag istället!, för man vill ju ha minnen, de kommer vara för evigt!
Hoppas man kan åka lite skidor i fjällen ändå, nu är de -22 ungefär där upp, och inte precis skidväder enligt mig! De ska vara -3 och sol, då är de perfekt! Så man kan få en liten bränna där uppe med, men de är väll inget attt hoppas på nu!

Idag har jag varit på stan också och inhandlat lite nödvändigt till fjällen, ett underställ, ett par riktiga kängor (ecco) och lite mer smått och gått, som egentligen inte var nödvändigt, men kan ju bara bra att ha ;)



Går kväll så kikade jag på den nya Twiligth filmen, New Moon. Grät mig igenom hela filmen!
Vet inte rikitgt vad de är de där Twiligth filmerna, som gör mig så beröd!
Så nu sitter jag bara och väntar på 3:e! :)


Smoothie ;D

Sitter just nu med en nygjord smoothie med smak av jordgubb och kiwi!
Jag var jätte sugen på en smoothie, så jag tänkte göra en med banan smak men då hade vi ingen banan hemma så då fick jag ta vad vi hade och då hittade jag en kiwi! :)
Den var inte den nyttigast men god. Jag hade ca: 1dl jordgubbsyouhurt, 1dl vaniljglass, 1dl jordgubbsglass också en hel kiwi. Sen mixad jag bara ihop allt med en stavmixer.




Så nu sitter jag och myser framför tv med min smoothie!
Snart när 2½män är slut ska jag ta och rycka upp mig och köra lite wii fit ;)



Planering inför fjällen!

Idag har jag varit hos Mattias och Josse tillsammans med Johan, Enis, Dennis och Smålänning, och börjat planerat inför resan!
Vi kom väll fram till någon vättigt.. vilken tid vi skulle åka och.. aa de var nästan allt ;)

Jag och Enis skulle på Max och äta innan, eller aa jag skulle äta Enis följde med som sällskap. Men de hur mycket folk som helst, alla fjällresenärer var ju på väg hem så. Så vi gick på Hamregrillen också köpte pizza som jag tog med mig till Mattias och åt!, mums!

Skrev lite fel på innlägget igår jag blir i fjällen mellan 10/1-17/1, inte 16/1 som jag srev, ursäkta för det!
Nu är de iaf. rätt :D


Blogg rekomendationer..

Jag har märkt att jag läser ett x antal bloggar varje dag..
Visst tycker jag de själv är väldigt kul att blogga och folk som kan följa mitt liv, men jag tycker de är nästa roligare att läsa alla andras bloggar!

Några av de bloggar jag läser varje dag är:

- http://www.kissies.se/
- http://www.dessies.se/
- http://fokis.se/
- http://kenzas.se/
- http://blondinbella.se/
- http://paow.se/
- http://hannahsdays.blogg.se/
- http://sandstroom.blogg.se/
- http://hotgossips.blogg.se/
- http://petramariannenilsson.blogg.se/

Så om du vill läsa några bra bloggar, välj någon av dem! (eller så klart min (A))






Tvmys.

Idag har jag faktiskt gjort lite nytta... Ja det är sant!
Jag har städat båda garbroberna och byrån fyll med kläder..
Jag räknade att jag hade 15par jeans, så de var nog bra att jag inte köpte de 16:e paret i gävle, Malin.
Jag kom ur sängen innan 12 också!, fast jag åt bara frukost, sen la jag mig och sov ett par timmar igen. Jag har verkligen vänt på dygnen men jag tycker de inte är någon idé att försöka vända tillbacka dem än, eftersom jag ska till fjällen 1 vecka med mina kompisar.. Då kommer de nog inte bli så tidiga nätter precis :)
Ja, jag åker till Vemdalen 10/1 till 16/1, längtar som satan! :D

Just nu ligger jag och har de mysigt under täcket, med ca: 20stycken ljus tända i rummet, MYS! :)
Också kollar jag på "Dance your ass off", tycker de är bra att de finns ett pogram som inte bara har de "perfekta" kropparna, egentligen vem bestämmer vad som är den "perfekta" kroppen?. En större person kan ju också ha den "perfekta" kroppen!



aj,aj,aj...

..min rygg gör ont!

:(

Maten!

Jaa jag lovade att lägga ut bilder på maten, jag jag var tyvärr inte tillräkligt snabb, men jag lyckades på med desserten på bild iaf. :)


De blev väldigt lyckad och jag är riktigt nöjd med desserten, eller ja med hela menyn men jag har ju ingen bild på resten :P

Så där får du se Malin :D


+

Vi har fått en till familje medlem 2009 med! Får inte glömma de!


Mila!






Från valp till stor! :)

- är att får gamla underbara hund dog :'(


Du var en underbar och älskad hund! Kommer aldrig glöma dej, Dick! :'(


Sammanfattning av 2009.

2009 har varit ett bra år på massa sätt!
Jag har bland annat hunnit med:

- Tatuerat mig! + fyllt i tatueringen!


- Startat ett UF, med några av mina underbara vänner!


- Planerat studentresa med min älskling!


Sen har en massa andra härliga saker hänt!
Måste tacka alla mina underbara vänner för detta år! Ni som känner för att ta åt er, gör de!!

Jag har därimot slutat spela innebandy, som är ett - men jag hade inget val kändes det som, efter som att varje gång jag spelade fick jag ont i mitt knä så de känns bättre om jag tar de lungt ett tag och försöker rehabträna istället, så kanske jag inte har ont heela mitt liv! Jag har ju inte slutat hela med sporten utan jag tränar ett flicklag, F14, tillsammans med Peter och Tomas, dömer så ofta jag kan och ses så är jag fortfaranade med i innebandygymnsiet, dock försöker jag rehabträna då..

Ja, jag måste tack F14 för att de har varit grymt duktiga detta år! Under hösten -09, har de inte förlorat en match än! Hoppas ni fortsätter träna på och kör vidare på detta spår. Man blir så stolt varje gång ni vinner, och riktgit kämpar för varnadra! (Y)

Under 2010 vill och ska jag hinna med:
- Ta studenten! :D
- Studentresa!
- Fjällenresa!
- Fylla 18 år!
- Leva livet!

Inte rikitgt rätt ordning men de ska jag ialla fall göra!

Om ni har några frågor eller tycker jag har missat något, så är de bara att lägga in en kommentar så tar jag upp de :)

Nu ska jag iväg och njuta av de nya året, de tycker jag att ni ska göra också!!





Nytt år!

Jaa nu är de ett nått år, som heter 2010!!
Egentligen fattar jag inte allt stohej för att de blir ett nytt år, händer ju inget speciellt egentligen :P
Visst de händer ju "bara en gång per år" men ändå..

Jag har börjat fundera om vad jag ska skriva i sammanfattning för året, så den är påväg :) Men de är ju mycket som man ska komma ihåg, hemskt om man glömmer något!

Jag har som sagt inte haft något riktigt nyårslöfte iår, utan att jag ska leva livet, ta STUDENTEN, resa och ha skit kul!!

Men visst ska jag försöka få ett rikitgt schema om hur jag ska träna och allt, men de är sånt som kommer efter man har fått vetat skolschemat och hur resten ser ut.. Men jag ska försöka leva lite sundare och inte stoppa i mig massa skräpmat, som jag måste erkänna att jag har gjort iår, iaf. sista delen av -09.



Visst har jag förändras extremt mycket mellan -09 och -10?
Nedå, de är bara ca: 10 minuter mellan korten :)

Men här är de lite skillnad, eller hur?


-08


-09


-10

Mellan -08 och -09 tycker jag själv att jag har förändras, inte bara utsidan utan också insidan :)

Nu ska jag nog börja lite smått med sammanfattningen av året, så får ni se snart..


RSS 2.0