lofsdalen

JAG TÄNKTE SLÄNGA IN ETT INLÄGG MEDANS JAG SITTER OCH VÄNTAR PÅ ATT MAMMA OCH PAPPA SKA STÄDA KLART I STUGAN I LOFDSSDALEN ! JAG HAR TILLBRINGAT HELGEN HÄR MED FÖRELDRARNA MEN SNART BÄR DE AV MOT VÅR LILLA STUGA I VEMDALSSKALET ISTÄLLET :) NU HAR JAG HAR MER ÄN HÄLFTEN AV MIN PRAKTIK SÅ DE ÄR KSKÖNT ATT DE ÄR KORTARE TILL SLUTET ÄN TILL BÖRJAN I ALLA FALL. DEN 15 MARS ÅKER JAG ÄNTLIGEN HEM IGEN. INTE FÖR ATT JAG SAKNAR HEM SÅ MYCKET MEN MER ATT VETA ATT MAN HAR ALLA NÄRA OCH KÄRA NÄRA SIG. FÖR VAD HÄNDER IEGENTLIGEN OM JAG BRYTER BENET HÄR, JAG VILL JU INTE ATT MAMMA OCH PAPPA SKA BEHÖVA ÅKA ÄNDA HIT FÖR ATT SE MIG I EN SKJUKSÄNG.. AAJA DE FÅR MAN HOPPAS ATT DE ALLDTRIG HÄNDER. JAG SAKNAR IAF. ALLA MINA VÄNNER ALLA MAN KAN UMGÅS MED NATT SOM DAG. JAG SAKNAR MINA RUTINER: SOM INTE KLIVA UPP 12 :PÅ DAGARNA OCH LÄGGA IG 02 SOM JAG GÖR HÄR.. ÄTA RÄTT OCKSÅ, DE GÖR JAGVERKLIGEN INTE HÄR! JAG SKA SÄTTA UPP ETT STRIKT TRÄNINGSSHECMA NÄR JAG KOMMER HEM! DE BEHÖVS OM JAG SKA BEACHBODYN TILL JAG SKA TIL KLRETA!!! FAN VAD JAG HATAR ATT LADDA UPP MED MOBIELEN DE GÅR INTE ATT TA BORT OM MAN SKRIVER FEL DE GÅR INTE ATT GÅ TILLBAKA OCH ÅNGRA NÅTT HELLER! USCH AAJA NU SKA JAG TA OCH ÅKA TILL VEMDALSSKALET IGEN :) HA DE SÅ BRA PUSS OCH KRAM!

veckan i vemdalen!

JA NU ÄR DE MOBILUPPLADDNING SOM JÄGÄLLER! DE KÄNNS SOM VI ÄR HELT ISOLERADE FRÅN OMVÄRLDEN, VÄRLDEN KAN NÄSTAN GÅ UNDER UTAN ATT VI VET OM DE! VI BOR JÄTTE TRÅNGT. GÅR INTE ATT RÖRA SIG I RUMMET SOM ÄR TYP PÅ 20 KVM.. AA DE ÄR VERKLIGEN SÅ LITET! OCKSÅ VÄRST ÄR VÄLL ATT DE FINNS JOBBIGA MÄNNISKOR RUNT OM OSS: INGA NÄMDA.. JOBBET GÅR IAF. BRA ÄN SÅ LÄNGE, KÄNNS SOM MAN INTE GÖR ANNAT ÄN ATT JOBBAR, ÄTER OCH VÄNTAR PÅ ATT MAN SKA JOBBA. ATT INTE HA NÅÅGOT RIKTIGT INTERNET ÄR OUTHÄRDLIGT! SÅ SNÄLLA NÅGON HÅLL MIG LITE UNDERRÄTTAD AVAD SOM HÄNDER RUNT OM I VÄRLDEN! FRIDAS OCH MITT NUVARANDE NÖJE ÄR ATT RITADE FLUMBILDER PÅ PAINT OM VÅRA DAGAR OCH UPPLEVELSER! SÅ KALLADE P-FESTER (PERSONALFESTER) ÄR DE VERKLIGEN HELA TIDEN, INATT HADE GRANNEN EN OCH DE GICK INTE ATT SOVA PÅ HELA NATTEN FÖR DERAS HÖGLJUDA SKRIK! DE DROG OCKSÅ I VÅR DÖRR OCH VILLE ATT VI SKULLE ÖPPMNA MEN VI VÄGRADE, SÅ ATT BÖRJA JOBBA KL:10 IDAG VAR INTE SÅ JÄTTE KUL. TRÖTT SOM FAN VAR MAN! VÅI FÅR SE NÄSTA GÅNG JAG ORKAR SKRIVA:=. MEN JAG ÖNSKAR EN GLAD OCH BRA ALLA HJÄRTANS DAG! HOPPAS NI HITTAR ER STORA KÄRLEK IDAG ;) PUSS OCH KRAM <3

Tack!

Tack för de fina kommentarerna i förra inlägget, nu lovar jag att inte deppa mer!
Om 40 minuter åker jag hemifrån och kommer inte tillbaka på 5 veckor. Jag och mamma ska ner på stan och införskaffa de sista till resan sen tänkte vi äta någon, och efter de ska jag möta upp Frida så ska vi gå in på resebyrån och betala en del av student resan!
Jag längtar till den 13 maj nu! Men som Frida sa vi ska ju till Vemdalen i 5 veckor först, sen får jag börja längta till Kreta! :D

Den här videon som jag fick en länk till i kommentarerna får avsluta de här inlägget!


En video som man blir glad av!

Hoppas alla andra har de bra i skolan och så!Nu ska jag tillbaka till solen! :D


Sista depp inlägget!I'm so tired of being here

Suppressed by all my childish fears

And if you have to leave

I wish that you would just leave

'Cause your presence still lingers here

And it won't leave me alone

These wounds won't seem to heal

This pain is just too real

There's just too much that time cannot erase

[CHORUS:]

When you cried I'd wipe away all of your tears

When you'd scream I'd fight away all of your fears

I held your hand through all of these years

But you still have all of me

You used to captivate me

By your resonating light

Now I'm bound by the life you left behind

Your face it haunts

My once pleasant dreams

Your voice it chased away

All the sanity in me

These wounds won't seem to heal

This pain is just too real

There's just too much that time cannot erase-

[Chorus]

I've tried so hard to tell myself that you're gone

But though you're still with me

I've been alone all along

[Chorus]

 

______________________________________________________________________

I always needed time on my own

I never thought I'd need you there when I cried

And the days feel like years when I'm alone

And the bed where you lie

Is made up on your side

When you walk away

I count the steps that you take

Do you see how much I need you right now?

When you're gone

The pieces of my heart are missing you

When you're gone

The face I came to know is missing too

When you're gone

The words I need to hear to always get me through the day

And make it okay

I miss you

I've never felt this way before

Everything that I do

Reminds me of you

And the clothes you left

They lie on the floor

And they smell just like you

I love the things that you do

When you walk away

I count the steps that you take

Do you see how much I need you right now?

When you're gone

The pieces of my heart are missing you

When you're gone

The face I came to know is missing too

When you're gone

The words I need to hear to always get me through the day

And make it ok

I miss you

We were made for each other

Out here forever

I know we were

Yeah, yeah

And all I ever wanted was for you to know

Everything I do I give my heart and soul

I can hardly breathe I need to feel you here with me

Yeah

When you're gone

The pieces of my heart are missing you

When you're gone

The face I came to know is missing too

When you're gone

The words I need to hear will always get me through the day

And make it ok

I miss you
NEJ, nu har jag lovat mig själv att jag att jag ska åka till Vemdalen på APU och ha roligt!
Jag ska inte gräva ner mig mer i de här, de orkar jag inte!

Hoppas iaf. att ni har de bra!


Imorgon smäller de!

Imorgon åker jag till Vemdalsskalet för APU (praktik) i 5 veckor!
Vi kommer inte ha någon tv eller internet, men jag tar ändå datorn med mig och hoppas på att jag kna hitta internet någonstans!

Jag kanske slänger in ett inlägg imorgon innan jag åker, bussen går 14.55 från Bollnäs bussstation.
Nu hoppas jag bara på att jag får med mig alla väskor på bussen, för egentligen hur packar man för 5 veckor, de är ju omöjligt! Sen hur ska vi få in alla väskor och skidor i taxin? :O

"The first day your in, and the next day your out". Så känns mitt liv nu!Bandy.

Nu har jag precis kommit hem från bandy mellan Bollnäs  och Haparanda, de slutade med vinst för Bollnäs med 8-3! Hade riktigt kul med Frida fast jag nästan förfrös tåna, men de var väll mitt misstag när jag tänkte att de inte var så kallt ute så jag tog joggingskorna istället för kängorna, men de misstaget gör jag inte om igen iaf.

Imorgon ska jag upp tidigt till skolan!, fast de är helg. Jag ska göra ett fekat HSP (högskoleprov), inte NP som jag skriv tidigare! Jag måste vara på skolan vid 08.15 så de blir att kliva upp vid ungefär 07.15.. Känns inte så bra eftersom när de är lördag ska man få sova länge enligt mig!
Efter HSP har jag tvingat Frida att följa med mig till ishallen och kolla på Ljusnan Cup! Jag måste få se när Vallsta spelar.. Inte för jag är så intresserad av fotbollen menmen..

Så nu blir de hoppa in i duschen med kokhet vatten för att tina tårna innan jag ska krypa ner under täcket tidigt!helg!

nu NU HAR JAG ÄNTLIGEN FÅTT HELG! OCH JAG HAR FORTFARANDE INTE KOMMIT PÅ HUR JAG KAN SKRIVA MED SMÅ BOKSTÄVER..S SÅ NI FÅR NÖJA ER MED STORA VID MOBILUPPLADDNINGAR :)+IMORGON SKA JAG TILL SKOLAN OCKSÅ I FÖR SIG, MEN DE ÄR BARA FÖR ARTT JAG SKA GÖRA ETT FAKAT NP. SÅ DE KOMMER BLI JÄTTE KUL ATT SITTA OCH SKRIVA PROV MELLAN 8.30-15.00 JAG TROR DE ÄR SÅ LÅNGT,OM INTE LÄNGRE! EFTER PROVET TROR JAG ATT JAH SKA ÅKA TILL ISHALLEN OCH KIKA PÅ LJUSNAN CUP:. SÅ OM NÅGON VILL JOINA SÅ ÄR DE BARA ATT NI HÖR AV ER! :D HA DE SÅ BRA SÅ LÄNGW! PUSS OCH KRAM <3 DU FINNS I MITT HJÄRTA! OCH DE VET DU!

Jag vet inte vad jag ska göra längre..

Jag vet inte vad jag ska säga eller göra längre. Vet inte om de är bra eller dåligt, men enligt mig är de en dålig sak. Jag vet inte vad jag ska göra eller tro..
De känns som jag måste få svar på alla mina frågor någon gång, men jag vet inte om jag någon gång kommer få de. Även om jag inte får svaret jag hoppas på så måste jag fortsätta mitt liv ändå. Men att gå och undra och inte få svar är outhärdligt!
Så snälla, svara på mina frågor!


Jag måste ursäkta mig att jag inte uppdaterat på länge, men de är för de ovan..


Jag har börjat planerat för Vemdalen, som verkligen var på tiden!
På måndag åker jag till Vemdalskalet i 5 veckors praktik på deras högfjällshotell. Jag och Frida kommer vara utan internet och tv i 5 veckor! Hur ska vi klara oss?!
Jag tar med mig datan i alla fall och hoppas på att de går att sitta någonstans på hotellet och surfa lite ;)
Vi kommer bo cirka 10 minuters promenad från själva anläggningen. Jag och Frida har lite panik hur vi ska få med oss all packning för enligt Härjedalingen som vi ska åka med får man endast ta med 3 väskor på bussen, och tror dom allvarligt att jag ska klara att packa alla mina saker i 3 väskor? :O + att jag ska ha med mig skidor, jag ville ha med snowboarden också men de verkar inte som jag får med mig den. 


Idag har varit den mest meningslösa dagen i skolan någonsin tror jag. Dagen började med att min buss hemifrån var så sen att jag missade andra bussen på stationen så jag väntade 10 minuter på nästa och när vi åkt från stationen till torsberg så skulle några av där så vi stannade men vi åkte aldrig iväg och till slut sa busschaffören att bussen hade gått sönder så vi skulle få vänta på en erkättningsbuss som skulle komma.
Så jag kom 30 minuter försent till lektionen, men de gjorde inget för vi gjort inge speciellt, bara läsa någon gammal NP uppgift och sätta de betyg vi tyckte var bra. När jag hade religion så hade jag bara betygprat, sen hade jag hål mellan ungefär 10 till 3! När jag kom på sista lektionen så fick vi ett papper sen kunde vi gå! :O.. MENINGSLÖST!

Provet vi skulle ha imorgon på morgonen bestämmde vi oss för att vi hade som hemprov istället, så de ska jag fixa ikväll. De var skönt så får jag sovmorgon imorgon till 10.20.


Mitt schema för dagen -.-
 

Nu ska jag göra klart englska så jag får sovmorgon ;)
mobiluppladdning

NU SITTER JAG PÅ BUSSEN PÅ VÄG HEM FRÅN FALUN DÄR JAG HAR KOLLAT PÅ SUPERLIGAN MATCH FÖR HERRAR MELLAN FALUN OCH AIK! MATCHEN SLUTATDE MED ATT NÄR DE VAR 2 SEK KVAR AV FÖRLÄNGNINGEN SÅ GJORDE FALUN MÅL OCH VANN MED 6-5. SÅ NU SITTER JAG OCH VÄNTAR PÅ ATT BUSSEN SNART SKA VARA HEMMA I LILLA BOLLNÄS IGEN.. KÄNNS SOM JAG HAR SUTTIT NER I EVIGHETRER! :O JAG TROR ATT VI SKA VARA HEMMA OM UNGEFÄR EN HALV TIMME., ALLTSÅ RUNT HALV ETT! JAG BÖRJAR SOM VANLIG KL.8 IMORGON OCH DE INNEBÄR ATT JAG MÅSTE KLIVA UPP VID 6-TIDIEM FÖR ATT HINNA! AÅ NU SITTER JAG BARA MED EN TANKTE I HUVUDET, HUR FAN JAG SKA ORKAKL KLIVA UPP UR SÄNGEN IMORGON?! SÅ OM JAG KLARAR DE ITID ÄR DE ETT MIRALEKEL! MEN NU SKA JAG FÖRSÖKA FÖRTRÄNGA ALLA BARNSKRIK PÅ BUSSEN OM OSOVA LITE.. HA DE SÅ BRA SÅ LÄNGE! :) PUSS OCH KRAM <33

RSS 2.0