jag kan inte..

..hålla de hemlig längre!

DETTA ÄR MIN STUDENTKLÄNNING!:



Klänningen kommer från www.stylebystares.com
Kostade 449:-

Jag hoppas jag är själv på studenten med den klänningen!
För de är ju inge kul om massa tjejer kommer i samma klänning..


Joggingtur + jordbubbar och glass!

Bestämmde mig för att kolla om mitt knä höl så jag tog en joggingtur på kvällssidan, riktgit skönt, jag hade nästan glömt bort hur skönt de är att träna!
Knät höll, men de gör jävligt ont nu!! Men de får man ta ^^

Nyss har jag ätit upp lite jordgubbar och glass, gottans!
Nu vill jag verkligen ha vår och sommar, men de verkade inte som om gud ville lika eftersom han lät de snöa hela dagen idag, suck!

Nu blir de sängen och skola som vanlig imorgon..



DM

Jag har nyss kommit hem efter en heldag i Hudik, med F14.
De var där och spelade DM (distriktmästerskap).
De slutade med att vi kom hem med ett brons, eller ja de delade bara ut guld och silver men vi kom iaf på tredje plats ^^.

Jag fick en liten utskällning av domaren också som tyckte de var mycket skrik från vårat bås, men inte konstigt, om man är så dålig på att döma så ska man fan ha en utskällning också! Kan inte hitta något rätt de gjorde under hela matchen!

Tjejerna spelade otoligt bra, andra och tredje matchen, är rikitgt stolt över dem!

De kändes riktigt tungt att de var omställning till sommartid inatt, så man fick sova en timme kortare..
Eftersom jag hade sovit så länge på lördagen så kunde jag ju absolut inte sova i natt, så vid 3 somnade jag, och då var kl. egentligen 4, också klev jag upp efter mycket dragande i sängen strax efter 7, så de blev inte många timmars sömn inatt!
De kändes när man satt i bilen båse på väg dit och hem, de kändes som ögonlocken var gjord av bly, gick inte att hålla de öppna!



Snygg, eller vad?

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Nedräkning!

                       


FY FAN VAD JAG LÄNGTAR!                            

Längtar mig bort..

Sitter och kollar på en massa sommar/strand klänningar på www.Nelly.com och www.Bubbelroom.se och drömmer mig bort till den 13 maj och Kreta!
Min och Fridas studentresa, herregud så roligt de kommer bli!

46 dagar kvar till KRETA

Nedräkningen är påbörjad!

De är så mycket som ska hända före Kreta, så jag hoppas på att tiden går fort, så man snart står där på Arlanda och väntar på planet.

Så snart är de dags att skaffa sig en ny bikini och lite sommarklänningar, till de sköna kreta nätterna!


Världens snyggast person?


Finns de någon snyggare person än Taylor Lautner?

Kan inte förstå att han är -92:a!


Släck!

Ikväll kl. 20.30-21.20 är de släck dags!
Hela världen uppmanas att släcka alla lampor under den tiden för att spara på energin.

Jag ska släcka, ska du?




Toronto´s släckning 2008 (bild från google)


UF-mässa

Idag är de UF-mässa som står på schemat..
Inte min favortit dag precis, jag vill bara att den ska vara över!
Nu sitter jag på skolan, och de känns inte rätt att vara här 7 på morgonen, eller ja de öppnade nyss, jag var här kl.06.30. Jag har suttit ute i kyla och läst "Så länge vi båda andas"

Önska mig lycka till idag, och om Bilmetro i gävle har brunnit ner imorgon, får ni skylla på mig för jag gräddar våfflor där idag! ;)

Hoppas alla får en bra dag!


Så länge vi båda andas.

Igår hände något som inte händer ofta när de gäller mig, de var att jag inte ens knäppte igång datorn!

Mitt på dagen igår fick jag ett meddelande att en bok jag har recerverat på bibloteket fanns där för mig, överlycklig som jag var då, åkte jag direkt ner efter skolan och hämtade ut den.
De var boken "så länge vi båda andas" av Stephenie Meyer, som kommit in. De är den sista boken i Twilight serien!

De är förklaringen varför jag inte satt vid dator något igår, jag var fast i boken!


<3


Hunnit en bit!

Boken är på 553 sidor, önskar den var längre, jag vill inte att de ska ta slut!

Jag känner mig som en liten fjortis tjej som älskar Twilight, men de är verkligen de bästa böckerna och filmerna jag sett och läst! Ingen tvekan!

jag brukar inte gråta till böcker, men varje kväll jag läst böckerna slutar de alltid med att jag ligger och gråter för mig själv..
Filmerna är en annan sak, de gråter jag mig genom hela filmerna, hur många gånger jag än ser de kommer jag aldrig sluta gråta tror jag.
1:a filmen har jag sett 11 gånger
2:a filmen har jag sett 6 gånger, fler blir de!
3:e & 4:e har inte kommit ut, men jag längtar!

Jag låter säkert som en besatt nörd men de är sååååååå bra!

Så ikväll blir de säkert fler tårar med boken i handen.



Orange & Blå, torskade med 2..

..Bollar.
Aa, de blev inget SM-guld till bollnäs efter allt. Matchen slutade 3-1 till hammarby.
Men hammarby kanske var värd de eftersom de aldrig vunnit, bara 7 silver!

Vilket väder de var, uscha! Gick knappt att vara ute, man blev blöt av all snö också var de kallt och blåste på de, de var de värsta jag har varit med om, helt klart! Jag hade verkligen INGEN känsel i fötterna och händerna var stelfrusna och hela jag skakkade.. Jag har fortfarande inte fått tillbaka känseln i ena tån, inte bra alls!
När vi åkte från bandyn bestämmde vi oss för att stanna i Uppsala och äta något så vi åkte runt, runt men hittade ingenstans att äta. Till slut så kom en gubbe cyklande med två pizzakartonger på packethållaren, så vi stannade och frågade var han köpt de och då sa han på "willys". Och de fanns verkligen en pizzeria inne i Willys, lite underligt men sant! Så alla som ska till uppsala vet nu att de finns en pizzeria inne på willys!

När jag kom hem ställde jag mig i duschen en halv timme och försökte tina upp, gick sådär, skakkade när jag kröp ner under täcket också, man var helt slut i kroppen efter ha fryst så mycket under dagen!


Bollnäs tåget kom.


Tåget.


Stoppning vid ingången.

De blev inga bra bilder för all snö, men de gick knappt att knäppa nå kort heller, för fingrarna frös till is!

Men de var i alla fall kul att man hann uppleva en SM-final under sin livstid, man vet ju aldrig om de blir några fler för bollnäs del!


+10

såg på min termoneter alldeles nyss och den visade +10 utomhus och den ligger i skuggan! Så de verkar som våren är på väg på riktigt, så härligt! Jag vill ha sommar och värme nu nu nu!
Jag kom hem nyss efter en långpromenad med Mila i de sköna vädret, men eftersom skaren har gett efter hade Mila jobbig och springa för hon bara skönk, så på vägen hem la hon sig fler gågner och ville inte gå längre, sötfisen!
Men katten är fortfarande lika envis och tänker inte sticka nosen utanför dörren, fast de är varmt ute, han ligger bara inne och gottar sig på min säng.
SÅ just nu sitter jag på trappan ut och lyssnar på musik och bara njuter av den varma solen, hoppas de blir lika fint väder imorgon på bandyn också, fast de kanske är jobbigt att spela om man har solen i ögonen så de kanske får vara lite molningt bara för att de ska vara bäst för splearna ;)
Jag hoppas på de blir en riktigt toppen match och att de blir mycket folk och bra stämmning! Jag hoppas på att de blir jämt hela vägen så de blir spännande så inte ett lag tar en stor ledning så de är angjort från början!

De kommer vara helt dött i lilla Bollnäs imorgon alla kommer vara i uppsala, de kommer inte åka en bil och de kommer säkert flyga dammtussar runt på gator och på torget!

Haha, jag tyckte om beskrivingen i ljusnan, de var en en betygsskala, 1-5
5 - världsklass!
4 - Mycket bra!
3 - Bra!
2 - Godkänt!
1 - SAIK nästa!


HAHA!


 

Nu börjar de fixa sig! (Y)

Idag har jag varit och hämtat balklänningen, först när jag provade den efter hon hade sytt in de var den JÄTTE liten! Jag kunde knappt andast i den.. Då började jag undra hur mycket jag har gått upp sen förra gången jag provade den.. Men de var över bysten den var för liten så hon fick ta upp och sy om medans vi väntade, så nästa gång jag prova den var den perfekt! Och när jag kom hem så provade jag även med skorna och de var också perfekta så nu är allt toppen.
Jag var också in till frisören och kollade lite till baluppsättningen och hon hjälpte mig jätte mycket och berättade vilket hår jag skulle beställa och hur allt kommer gå till! De verkade jätte bra också har jag fått en tid för prov uppsättningen, 6 maj ska jag dit och fixa det!
Så till balen är allt fixat utan skjusen nu och jag har ingen aning hur jag vill komma dit heller.. HJÄLP!

Nu äntligen har jag bestämmt mig vilken studentklänning jag ska ha också, så jag ska klicka hem de snart i kväll eller imorgon.

Känns som jag har hunnit med en massa idag till studenten och balen, de är jätte skönt så man kan konsentrera sig på skolan sista veckorna!

Idag på stan inhandlade jag också en tunika/t-shirt + puder.

Fram

Bak


Puder färg nr 12.

Nu ska jag lyssna klart på bon jovis gammla låtar innan jag ska krypa under täcket och kolla på tv/luftslotten som sprängdes, jag har inte bestämmt mig än om jag ska kolla på filmen ikväll eller imorgon. Man kansk ska spara filmen till imorgon så tiden går fort för nu vill jag bara att de ska vara söndag (SM-final), för efter söndag blir de måndag (skolan), och ja jag längtar till skolan för jag har inte varit där på 6 veckor!

Hoppas alla får en fin kväll!



Torsdagsmys.

Sitter här och har lite torsdagsmys bara jag och katten!
Halsen känns redan bättre efter två tabletter pencilin, härligt!

Just nu känns de som de är jätte långt till söndag fast de bara är tre dagar kvar..
Har redan börjat taggat och hoppas att halsen håller för alla skrik och sången då! Men de tror jag nog, annars så får jag väll vara stum första dagen i skolan på 6 veckor då, toppen!




Om igen..

Idag har jag varit på sjukhuset för jag hade så otroligt ont i halsen, och så klart visade de sig att jag har halsfluss igen.. Måste vara nått fel på mig varje sportlov jag har så får jag antingen lunginflamation, bihåleinflamation eller halsfluss. Och då menar jag varje, kroppen måste känna av när jag slappnar av och får lov för då jäklar ska jag bli sjuk på än gång. Doktorn sa att de var nästan exakt ett år sen jag åt pencilin förra gången och de var de för då var de sportlov! Fast den gången hade jag både bihåleinflamation och halsfluss sammtidigt, så jag kanske hade lite tur att jag "bara" fick halsfluss den här gången.

Doktorn: "Vill du att jag skriver ut något gurgelvatten åt dig som minska smärtan?"
Jag: "Nej de behövs inte för jag tycker ändå inte att de hjälper"
Doktorn: "Men du får be din pappa om något starkt då"
Jag: "Aa, jag får väll gurgla wiskhy som han vill då"
Doktorn: "Ja, de låter bra, försök att inte svälja för stora mängder bara, för de är inte så jätte bra, men annars är de bra om du tar litegrann för de kan vara bra för läkningen"

HAHAHA!
Snacka om de härlig doktror som säger att jag ska dricka wiskhy för smärtan, de är nog den första jag har fått den uppmaningen av!





Onsdag..är de väll?

Jag är helt dagvill nu, vet inte riktgit vilken dag de är längre.
Idag har jag i alla fall fått veta att jag ska få prova min balklänning kl. 11.00 på fredag, jag har även hittat mina balskor, jag ska bara prova de tillsammans med klänningen innan jag bestämmer mig om de är de jag vill ha eller inte. De känns inte som jag vill lägga ut någon bild på dem för de ska vara en liten överaskning hur man kommer se ut ;)
Jag har hämtat ut biljetten till på finalen på söndag också, så nu är jag påväg!

Jag funderar på om jag ska boka tid för massage för min rygg håller på och ta död på mig! De gör så jäklans ont!

Också har jag beslutsångest om vilken klänning jag ska ha på studenten, nu har jag hittat tre jag ska välja mellan.. Jag hatar när man måste ta svåra beslut! Värsta som finns!


Aaja idag blev de lite små punkter jag gjort, inget sammanhängande, men jag klarar inte av att sitta vid datan länge för min rygg smärtar, så de får duga..



Härlig låt!, och ja jag vet vad den handlar om, men men den är bra ialla fall!..


JAAAA!

BOLLNÄS GIF ÄR I SM-FINAL! <3

Jag sa ju att de skulle gå bra om jag inte trodde på Bollnäs ;)

Jag har även bokat SM-final biljett till studenternas, för de är klar man ska vara där och hejja på!

Så nu är Bollnäs i final för första gången på 54år, ofattbart!

Ända saken jag kan säga är att jag är ÖVERLYCKLIG, att de är ofattbart och helt otroligt!

KOM IGEN NU DÅ BOLLNÄS NU TAR VI GULD!


de där ska inte hända! Bollnäs ska vinna!

SM-GULD, SM-GULD,SM-GULD,SM-GULD,SM-GULD,SM-GULD???




Kom igen!

Jag är så rastlös, kan inte matchen vara över snart?
jag klarar inte av spänningen..
Jag är nästan säker på att SAIK kommer ta hem de så jag vill bara att de ska vara över!

KÄMPA BOLLNÄS!



Och Patrik Larsson bröt näsan nyss också, han fick en boll i ansiktet när SAIK hade hörna. Han åkte ut i omklädningsrummet och skulle inte spela mer, men alldeles nyss åkte han ut igen när de var hörna och ställde sig i målet, tur var att han inte fick bollen ansiktet den där gången, fast jag som har så mycket skadeglädje skulle tycka de skulle varit lite halvkul om han hade fått den på näsan igen, HAHA, nej förlåt de var inte snällt sagt!

JUST NU STÅR DE 1-1, 8 MIN KVAR.


Bandy!!

KOM IGEN NU DÅ BOLLNÄS!

Ikväll ska jag kolla på bandy, Bollnäs spelar sista avgörande semifinalen mot sandviken kl.20.00. Matchen visas i Svt24. Så jag kommer sitta spikad framför tvn med glass och jordgubbar! Den som vinner matchen går till sm-final mot Hammarby!

När jag säger att de kommer förlora så brukar de vinna så jag säger väll att Sandviken kommer vinna med 3-1, men jag hoppas på 4-6 till Bollnäs. Nej jag vet ingenting om tippning eller liknande så siffrorna kommer säkert inte stämma, något av dem.

Jag kan tänka mig att halva Bollnäs om inte fler kommer följa matchen, om inte live så framför tvn. SAIK uppmanar folk som inte har biljetter att stanna hemma framför tvn för de är redan så fullbokat.
De kommer verkligen bli en väldigt spännande match!

15 minuter kvar nu!

HEJA HEJA HEJA BOLLNÄS!


Studentklänning

Nu tror jag att jag har hittat klänningen jag vill ha på mig på studenten, eller jag har två, men nu är de bara att jag ska kunna välja en av dem. Inget lätt val.
Dyra var de inte, de låg på runt 500:- båda, så ska jag ha en hel vit eller ska jag ha en vit med svart band under bysten?


Idag har jag i alla fall snoozat en evighet innan jag kom upp, sen har jag tvättat klart alla mina kläder och fyllt upp gardroben. Efter det tog jag en långpromenad med vovven i den varma vår solen :)
Sen fastnade jag framför datan och tv så fortsätter nog de tills jag ska sova..

Hoppas alla haft en bra dag i skolan!


Längtan!



Kan inte filmen komma ut snart de är outhärdligt att gå och vänta!

LÄNGTARLÄNGTARLÄNGTAR! <3


Äntligen hemma!

Nu är jag äntligen hemma i Bollnäs igen!
De känns jätte skönt, tror inte jag hade klarat en till dag uppe i vemdalsskalet..
Visst var vissa saker roliga och så, men de mesta måste jag få säga var pest! De går inte riktigt att förklara här, för de är så jäklans mycket som hände där uppe, många upplevelser för livet, vissa man vill glöma så fort som möjligt och vissa man vill bära med sig livet ut.
Min katt blev i alla fall tokig, minst sakt, när jag åkte. Han har haft ner mina blomkrukor och bitit sönder mina långa hängande plastblommor i små små bitar! Sen har han bitit sönder min temometer, alltså sladden som hänger utanför fönstret för att se temperaturen ute var av på mitten.. och sist men inte minst har han ätit upp mina extremt långa lösögonfransar med pärlor på. Kan inte säga annat än att jag har en knäpp katt. Nu när jag kom hem har han oavbrytit följt efter mig, kan knappt gå på toan utan att han sitter nedanför och kollar på mig..

Om man ska sumera min praktik kan man säga att de jag gjort är att:
1. Jobbat
2. Läst (2500 sidor)
3. Spelat spel
4. kollat ut i intet..

Framför allt Frida grym på att sitta och göra ingenting nu, hon satt flera gånger och bara kollade ut i intet i 4 timmar isträck! Medalj till henne! :)



Jag och Frida gjorde en lista vad som är kvar att göra innan skolan är slut, och de är inte mycket kan jag säga!
jag börjar få lite smått panik när jag tänker på allt som jag ska fixa innan jag tar studenten!
Bland annat måste jag fixa skjus till balen, balskor, studetklänning och högskola?, med mera med mera!
PANIK!

Inte långt kvar!

Dags att sätta fart om jag ska hinna klart med allt innan de är försent!


RSS 2.0