Sista dagen!

Idag har det varit den sista dagen i skolan, för väldigt länge. Till jullovet. Har praktik i 6 veckor nu. 08.00 på måndag morogn så drar jag till stockholm för praktik på lidingö. jag hoppas verkligen att jag kommer trivas. jag åker hem första helegn för så är det tranan. vill inte tappa kontakten med alla vänner.
Imorogn så har jag match mot Ankarsvik, borta(sundsvall), blir bussåkning länge igen!
ikväll ska jag försöka lägga mig tidigt så jag orkar upp i morgon! mne det gör jag nog i alla fall, mamma väker mig säkert :) /M.

Halloween

 Dagens:
- Det blev en långpromenade med Dickis i dag. vi hade det mysigt vi. Lite kallt bara.
 - Det blev matlagning, kyckling med ris och currysås. eftersom mamma jobbade och pappa kan inte laga mat!
 - Handling och pantning, jag pantade alla falskor och burkar, det blev 209.50:-
 - Hälsa på Linnea och Per, glassätning ;)
 - Slöa och kolla på tv..

Försökte kolla på tv nu, men det gick inte det var nästan bara skräckfilmer, kan inte kolla på det när jag är själv.. Usch. Jag försökte kolla på  "When a Stranger Calls" , men det gick inte för jag vågade inte kolla :S Kolla in den är sidan, det är om den film: http://www.tv3.se/index.php?option=com_content&task=view&id=1163622&ttid=315355 
På det viset tycker inte jag om hallowen för mycket skräckisar på tv :P Frästen Glad Hallowen!!
Om jag ska kolla på film ska det vara komedi eller drama, gärna romantiskt!

Nu kan jag inte sova för jag sov så länge i morse. Det är inte bra eftersom jag ska jobba i morgon, på rhengården. mellan 9-16 tror jag det skulle bli. Jag hoppas faktiskt att jag bara får stå i disken för det är så skönt när jag inte behöver anpassa mig för någon, utan jag kan köra mitt eget race. Hans (chefen) sa att jag skulle duka av och servera med, men jag hoppas att det bara blir disken, orkar inte vara trevlig mot gästerna när jag inte är på bra humör.. och det kommer jag säkert inte vara eftersom jag inte kan somna nu och jag kommer vara göör trött i morgon när jag ska upp.

Nu ska jag ändå försöka sova, fast jag inte är trött
/M.

Bild från promenaden med Dicken!

RSS 2.0